skip to Main Content

Ontstaan City Of Dreams Toernooi

Na het overlijden van Gillus in mei 2010 besloten we een dag te organiseren ter nagedachtenis aan onze vriend. Voetbal, potje bier en vrienden om je heen. Iets waar hij altijd voor te porren was en interesses die wij allemaal delen.

Mensen met elkaar verbinden en lol maken, twee fantastische eigenschappen van Gillus die we graag voortzetten. Het City of Dreams toernooi is onlosmakelijk verbonden met Gillus, maar dient een hoger doel: plezier!

Eenheid onder AZ supporters en de banden tussen de verschillende groepen aanhalen. Wat kan daar nou beter voor gebruikt worden dan het spelletje waar we allemaal zo van houden? Het toernooi is een dag voor AZ supporters, georganiseerd door AZ supporters. Om die reden is het vorig jaar zo’n succesvolle eerste editie geworden. Een potje voetbal, biertje langs de lijn, muziek op de achtergrond en hopelijk weer een goeie dosis zon zorgen ongetwijfeld voor een fantastische dag.

Naast het ontspannen potje ballen en het biertje tussendoor wordt er uiteraard gestreden om de felbegeerde cup met de grote oren ’t Fluitje. Zal Vakkie W die tweede ster weten te bemachtigen of steelt een ander team dit keer de harten van de vele supporters met oogstrelend voetbal? Het City of Dreams toernooi is een dag die in de agenda van elke AZ supporter thuis hoort!

Back To Top